Cor Lieder Càmera

FeMAP Concerts
Data: 12/07/2018 21:00

Espai: Sant Domènec  |  Ciutat: La Seu d'Urgell

Entrades i Packs Turístics per a aquest concert
 

COR LIEDER CÀMERA
Vespres i antífones de la Verge Maria

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Intèrprets

Elena Copons, soprano
Marc de la Linde, viola de gamba
Roger Azcona, contrabaix
Joan Seguí, orgue
Eduard Vila i Perarnau, direcció

Programa
Obres de J. Cererols.
 
Amb motiu del 400 aniversari del naixement de Joan Cererols, el Cor Lieder Càmera, ens presenta les vespres de la Mare de Déu. Un clar exemple de policoralitat: tres plans sonors –solista i dos cors a quatre veus mixtes-, amb el suport del baix continu, conformen l’espectre sonor de l’obra. El diàleg constant d’aquests plans donen a l’obra frescor, ritme intern i una utilització acurada de la mètrica llatina que permet copsar tot el sentit del text.
 
 
 
  Visita guiada inclosa a Sant Domènec i el seu claustre.

Hora: 19.30h

catedral laseuFins el segle XIX l’església de Sant Domènec formava part del convent dels dominics de la Seu d’Urgell. Amb la desamortització el convent va ser suprimit. Actualment el temple funciona com a sala d’actes culturals i el seu claustre com a Parador Nacional de Turisme.

INFORMACIÓ


LA SEU D'URGELL

Més informació aquí

COR LIEDER CÀMERA
www.corliedercamera.cat
El so càlid i expressiu, propi i característic de Lieder Càmera, va ser una de les prioritats del treball del seu fundador, Josep Vila i Casañas, l'any 1990 i ha continuat essent així amb els seus successors: Xavier Pastrana i Bitria, Elisenda Carrasco i Ribot i també amb Eduard Vila i Perarnau, actual director titular. En tots aquests anys d'història Lieder Càmera a més d'haver, estat dirigit per nombrosos directors de prestigi ha col·laborat amb diverses orquestres nacionals i internacionals. Ha estat cor adscrit al Festival Castell de Peralada, ha actuat amb la companyia de Carles Santos fent gira per nombrosos festivals europeus així com al TNC en un espectacle sobre el poeta Joan Maragall. Aquesta peculiar trajectòria fa de Lieder Càmera un cor versàtil, amb una extraordinària flexibilitat interpretativa i una especial capacitat de comunicació amb el públic. L'interès per la preservació i difusió del patrimoni ha dut el cor a dedicar a la música catalana cinc dels sis CD produïts. L'últim, presentat el maig del 2017, fou l'estrena mundial de la missa a doble cor Sanctus-Benedictus de Josep Vila i Casañas a la Temporada de Cambra 14-15 de L'Auditori, en motiu del XXVè aniversari del cor. Des de la temporada 12-13 el cor Lieder Càmera és cor adscrit a L'Auditori i Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

12/07 · Concert + Hotel a escollir · a partir de 43,10€

Preus per persona/nit en règim d'habitació doble + esmorzar + entrada al concert i visita guiada en els concerts que està inclosa.
www.packsturisticsfemap.cat

 

Email
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Adreça
Carrer de Sant Domènec, 7

 

Mapa


Proporcionat per iCagenda