Quartet Teixidor

FeMAP Concerts
Data: 15/07/2018 19:30

Espai: Cobert de Sant Vicenç d’Obiols  |  Ciutat: Avià

Entrades i Packs Turístics per a aquest concert
 

QUARTET TEIXIDOR
Haydn i Mozart: L'equilibri perfecte

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Intèrprets

Irantzu Zuasti, violí
Joan Marsol, violí
Jordi Armengol, viola
Xavier Roig, violoncel

Programa
Obres de W. A. Mozart i J. Haydn.
 
El Quartet Teixidor ens presenta un programa basat en obres del repertori per a quartet de corda de grans compositors com Mozart i Haydn. El Quartet Teixidor és el punt on es creuen les trajectòries professionals de quatre músics que, complementant el seu treball orquestral i pedagògic, desitgen aprofundir en el món de la música de cambra. Un dels seus principals objectius és donar a conèixer partitures desconegudes i interpretar-les al costat de les grans obres del repertori per a quartet de corda. Des de la temporada 2013/2014, el Quartet Teixidor és quartet resident de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.
 
 
 
  Visita guiada inclosa a Sant Vicenç d’Obiols.

Hora: de 18.30h

Esmentada l’any 888, l’església és un perfecte testimoni dels diferents estils constructius, ja que hi podem distingir elements preromànics, romànics i posteriors. Hi destaca una necròpoli del s. X situada a l’absis.

INFORMACIÓ


AVIÀ

Més informació aquí

QUARTET TEIXIDOR
www.teixidorquartet.com

El Quartet Teixidor és el punt on es creuen les trajectòries professionals de quatre músics que, complementant el seu treball orquestral i pedagògic, desitgen aprofundir en el món de la música de cambra. Pren el nom del compositor, organista i teòric musical Josep Teixidor i Barceló (1752-1811/14), nascut a Seròs (Lleida), del qual se’n conserven sis quartets de corda. Un dels principals objectius del Quartet Teixidor és donar a conèixer partitures oblidades i interpretar-les al costat de les grans obres del repertori per a quartet de corda. D’aquesta manera, presenta regularment programes que combinen obres de Haydn, Mozart, Beethoven, Schubert, Dvorák, Brahms, Xostakóvitx, etc. amb obres infreqüents o oblidades de compositors catalans com Ramon Carnicer, Pau Marsal, Claudi Martínez Imbert, Felip Pedrell, Enric Morera, Enric Granados, Lluís Benejam i, evidentment, Josep Teixidor. Fruit d’aquesta tasca de recuperació del patrimoni musical, ha publicat un CD amb la música de cambra de Celestino Vila de Forns (1829-1915). Paral·lelament, també s’interessa per la música dels nostres compositors actuals, enregistrant un CD amb quartets de Josep Lluís Guzman, Anna Cazurra i Jordi Capellas, i estrenant dues obres dedicades al grup: les Sis cançons populars catalanes per a quartet de corda de Narcís Bonet (2015) i Si vera somnia de Jordi Domènech (2016). Precisament el quartet ha estat convidat a tocar aquesta última obra el proper mes d’abril al Gran Teatre del Liceu dins el cicle OFFLiceu, dedicat a la música contemporània. Ampliant el seu repertori, el Quartet Teixidor ha col·laborat amb els pianistes José Menor, Joan Pagés, Santi Riu i Jordi Castellà, la mezzosoprano Marta Infante, el baríton Toni Marsol i el guitarrista Carles Trepat. Ha realitzat concerts per tota la geografia catalana i ha enregistrat per Catalunya Música. El 2008 fou convidat a tocar a la sala Josef Dobrovský de Brno (República Txeca), on interpretà música de Josep Teixidor, Eduard Toldrà i Xavier Gols. Des de la temporada 2013/2014, el Quartet Teixidor és quartet resident de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.

15/07 · Concert + Hotel a escollir · a partir de 45,40€

Preus per persona/nit en règim d'habitació doble + esmorzar + entrada al concert i visita guiada en els concerts que està inclosa.

13, 14 i 15 de juliol · Escapada al Berguedà · a partir de 207,44€

Preu total 3 dies per persona en règim d'habitació doble + esmorzar + entrada a 3 concerts + visites guiades + degustacions + regal.
www.packsturisticsfemap.cat

 

Email
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Adreça
08610 Avià

 

Mapa


Proporcionat per iCagenda