aparadors 2017

En l’edició del 2017, el FeMAP té el gust de convidar-vos a participar en el seu Concurs d’Aparadors, amb el festival i la música antiga com a temàtica principal en la decoració dels espais.

La finalitat del Concurs d’Aparadors FeMAP és de fer partícips del Festival tots els comerciants i hotelers dels municipis col·laboradors i, sobretot, de fer-vos gaudir d’aquesta iniciativa, cada vegada arrelada a més localitats. Ja en som 35!
 
Els concursants que vulguin també podran participar en la modalitat complementària de xarxes socials i votació popular  a Facebook i animant els contactes a posar‐hi un “m’agrada”. La fotografia que rebi més “m’agrada” serà la guanyadora d’aquesta modalitat.

A les bases del concurs trobareu tota la informació per poder-hi participar tant en la modalitat de concurs d'aparadors com en el modalitat de votació popular a les xarxes, i els premis que podeu guanyar si hi participeu. A més a més, al nostre web trobareu recursos que podeu utilitzar per decorar el vostre espai o aparador.

Anima't a participar-hi! Inscriu-te aquí!
 
Pots veure totes les fotos dels participants de l'any passat aquí!

 

Consulta el programa 2022!  aquí!
Toggle Bar