Avui es posen a la venda les entrades anticipades per als 48 concerts del Festival de Música Antiga dels Pirineus. Enguany, el Festival dona el tret de sortida el 2 de juliol i s’allargarà fins al 22 d’agost en els 33 municipis pirinencs participants. Com en les darreres edicions, els preus de les entrades tenen dues tarifes diferenciades (normal i reduïda) entre els 10 i els 20 euros en funció del tipus de grup, el lloc on es realitza el concert i el moment en què es compren les entrades.
 
El preu és sensiblement més econòmic si s’opta per comprar-la de manera anticipada a les oficines de turisme, als ajuntaments o a
la pàgina web www.femap.cat. L’altra alternativa és comprar-la directament a la taquilla, que obrirà una hora abans del concert. També hi ha l’opció de fer-se amic del FeMAP per 10 euros, que suposa tenir entrada reduïda a tots els concerts.
 
La 10a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus comptarà amb la participació de 20 grups i solistes de prestigi després d’un any d’aturada per la difícil situació epidemiològica viscuda. Com a principal novetat destaquem la producció pròpia amb què s’inaugura el festival amb el grup Ensemble Brudieu i el concert Officium Defunctorum Urgellensis. Es tracta d’un treball encarregat als musicòlegs Màrius Bernadó i Bernat Cabré, que han partit de la utilíssima feina que ha fet la Universitat de Lleida en matèria de recuperació patrimonial. També és destacable la incorporació de tres nous municipis al llarg de tot el territori com són: Tiurana, La Vansa i Fórnols i Isona i Conca Dellà.
 
 
El Festival de Música Antiga dels Pirineus no només se centra en la música i a apropar els artistes de diversos països d’Europa al Pirineu, sinó que també aposta pel patrimoni local i la natura pirinenca oferint vistes guiades, degustacions o activitats culturals incloses amb el preu de l’entrada. I sense oblidar la part més social del festival de la mà del FeMAP social, que acosta la música antiga a les persones més vulnerables. Per altra banda, també s’ofereix paquets turístics que combinen les entrades dels diferents concerts del festival amb allotjament. Enguany hi ha nou paquets diferents repartits al llarg de tot el festival que ja estan a la venda i es poden adquirir a www.packsturisticsfemap.cat

Calendari

Novembre   2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Consulta el programa 2023!  aquí!
Toggle Bar